AL-KO UP4 

Het elektronische ondersteuningssysteem!!

Een evolutionaire stap vooruit

Gun uzelf het comfort van elektrisch bediende caravansteunen. Het nieuwe elektronische ondersteuningssysteem UP4 voor caravans is de oplossing voor een lastig probleem, waarmee alle caravanbezitters vertrouwd zijn. Het systeem is tot in het kleinste detail doordacht. En het beste: UP4 kan te allen tijde achteraf op uw AL-KO chassis worden gemonteerd.

4 steunen kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met de hoogwaardige elektronische aandrijving. Bijzonder praktisch: Het systeem is geschikt voor caravans tot 2,5 ton en biedt langdurige bescherming tegen corrosie dankzij thermisch verzinken. De elektrische aandrijving is extra beschermd door een kunststof deksel. En extra bescherming tegen diefstal wordt geboden door het speciale spindeluiteinde op de steunen, dat alleen met een speciale adapter kan worden bediend.

Met de afstandsbediening kunt u de elektronische aandrijving met een druk op de knop bedienen. Na het uitschuiven van de steunen kunt u deze afzonderlijk bedienen, om het niveau te regelen. Ideaal in combinatie met elkaar: Het manoeuvreersysteem RANGER kan met dezelfde afstandsbediening worden bestuurd.

De premium steunen zijn uitgerust met de BIG FOOT van AL-KO. Hij staat op elke camping garant voor een optimale stand – zonder wegschuiven of wegzakken. Goed doordacht: Tijdens het rijden ligt de steunpoot compact en daardoor ruimtebesparend tegen de bodemplaat aan.

Onze prijs: €1.450,- gemonteerd op lokatie
(binnen een straal van 100km rondom Eindhoven, daarbuiten volgens offerte).

 

 

 

TRUMA iNet Systeem

's Ochtends in bed, 's middags aan het strand of 's avonds in het restaurant: dankzij het Truma iNet System stuurt u uw Truma apparatuur overal vandaan en op elk gewenst moment comfortabel per Truma app aan.

Truma iNet System: Intelligente besturing van apparatuur, maximaal comfort

De Truma iNet Box zorgt er als intelligente interface voor dat u uw Truma apparatuur per Mobile app kunt aansturen. Alle iNet-compatible Truma airconditioningsystemen en Combi verwarmingstoestellen kunnen er achteraf mee worden uitgerust.

Navolgende Aircosystemen en verwarmingstoestellen kunnen met de Truma CP plus worden bediend:

 • Saphir Compact
 • Saphir Comfort RC
 • Aventa Compact
 • Aventa Comfort
 • Verwarmingstoestel Combi 4 serie
 • Verwarmingstoestel Combi 6 serie
iNet Systeem ingebouwd op lokatie
inbouwprijs Truma iNet Truma CP Plus regelaar Truma Levelcontrol
€ 200,-      
€ 300,-      
€ 150,-      
€ 600,-  
€ 325,-    

TRUMA iNet 

Centrale besturingseenheid voor gekoppelde Truma apparatuur

Truma iNet Box beside smartphone with the english Truma App

De Truma iNet Box is een centrale besturingseenheid die de Truma apparatuur in de caravan of camper onderling verbindt. Samen met uw Truma apparatuur en de Truma App vormt hij het Truma iNet System. De iNet Box maakt het mogelijk om de Combi-verwarming en/of een Truma airconditioning van onderweg met de smartphone of tablet te besturen en de gasvoorraad met de LevelControl op te vragen. 

Alles wat u extra nodig hebt, is de gratis Truma App. Dankzij de intelligente interface regelt en controleert u bijvoorbeeld eenvoudig de binnentemperatuur in uw caravan of camper.

 • Comfortabele afstandsbesturing van uw iNet-compatible Truma apparatuur met uw smartphone
 • Alde Compact 3020 HE te integreren in het Truma iNet System
 • Vier smartphones en/of tablets kunnen de Truma iNet Box gelijktijdig aansturen

 Onze prijs: € 200,-   Geplaatst op lokatie binnen een straal van 100KM rondom Eindhoven

 

 

Truma CP plus iNet ready

Digitaal bedieningspaneel voor verwarming en airconditioning

Digital control panel CP plus

De Truma CP plus iNet ready is een digitaal bedieningspaneel voor de Combi-verwarmingstoestellen en de Truma airconditioningsystemen Aventa en Saphir. Hierop stelt u eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw caravan of camper in.

Als u zowel een Truma airconditioning als een Combi-verwarming hebt ingebouwd, regelt de klimaatregelingsfunctie de temperatuur in het voertuig automatisch – of het buiten nu warm of koud is.

Het digitale bedieningspaneel kan met alle iNet-compatible apparatuur worden verbonden en kan hiervoor achteraf worden ingebouwd. Bovendien kan het worden uitgebreid met de Truma iNet Box. Deze verbindt de Truma apparaten met elkaar, zodat u deze comfortabel via de smartphone-app van onderweg kunt besturen.

 • Intuïtief bedienen met de praktische draai-/drukknop
 • Water- of binnentemperatuur per tijdschakelklok programmeren
 • De automatische klimaatregeling stemt de Combi-verwarming en het Truma airconditioningsysteem automatisch op elkaar af.

 Onze prijs: € 300,-   Geplaatst op lokatie binnen een straal van 100KM rondom Eindhoven

 

Truma LevelControl

Gasvulpeil via de app opvragen

Truma LevelControl

De Truma LevelControl meet snel en exact via ultrasoon hoeveel gas er zich in de fles bevindt. Bovendien laat hij zien hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. De vulpeilsensor stuurt de berekende gegevens naar uw iNetBox. Via de gratis Truma App kunt u de meetwaarden gemakkelijk op uw smartphone of tablet opvragen. Met de Truma LevelControl hebt u uw gasvoorraad altijd onder controle – zelfs als u onderweg bent.

 • Berekent nauwkeurig het vulpeil van stalen en aluminium LPG-gasflessen met een diameter van 200 tot 350 mm
 • Geeft de gasvoorraad in percenten of kg aan en de resterende gebruiksduur in dagen.
 • Stuurt het resultaat via Bluetooth (van nabij) of via SMS (van onderweg) direct naar uw smartphone of tablet. 

Onze prijs: € 150,-   

 

 

 

MaxxFan Deluxe

De unieke MaxxFan Deluxe zorgt ervoor dat u met 12volt voeding te allen tijden van een comfortabel klimaat kunt genieten  - waar u ook bent.  De aerodynamische en moderne vormgeving staan garant voor een stille werking.

Belt u mij gerust voor een vrijblijvend advies!  06 - 45 26 76 76

Onderstaande inbouwprijzen gelden voor alle inbouwlocatie's binnen een straal van 100km rondom Eindhoven. Daarbuiten volgens offerte.

 

   inbouw op lokatie
     MaxxFan Deluxe White  €  700,00
     MaxxFan Deluxe Smoke  €  700,00
     MaxxFan Deluxe Transparant  €  700,00

 

MaxxFan deluxe White

 

MaxxFan Deluxe Smoke

 

MaxxFan Deluxe Transparant

Technische specificaties.

 • dakopening 40x40cm
 • gewicht 6kg
 • 2 jaar garantie
 • Hoogte 127 ingeklapt en maximaal 230.4
 • 12volt

 

 


Ontwerp en techniek © 2008-2019 MonTay WebArchitects